Donatii

Dragi oaspeți ai căminului nostru online, vă suntem recunoscători pentru prezență și nutrim speranța că veți găsi aici un spațiu în care să zăboviți frecvent, cu plăcere și interes.

De asemenea, vă așteptăm cu drag la evenimentele organizate de noi. Ele ne definesc și ne încununează pasiunea, dar dumneavoastră sunteți cei care ne determină să continuăm, încrezători că inițiativele noastre schimbă ceva în felul nostru de a gândi și de a trăi. Chiar dacă lucrurile remarcabile se fac cu entuziasm, consecvență și cu multă muncă, aceste realizări își ating adevăratul potențial când sunt sprijinite și promovate sub o formă sau alta.

Idei avem, entuziasm există, munca este în plină desfășurare, iar consecvența o vom demonstra. Suntem la început de drum și profităm la maximum de oportunitățile care se ivesc și de resursele de care dispunem. Cu toate acestea, orice sprijin este binevenit și se va reflecta în calitatea activității noastre, la care ținem în primul rând.

Am pus prima cărămidă la edificiul numit Podium. Vom pune în continuare alte cărămizi și ne vom bucura să vedem Asociația crescând. Dacă aveți dorința și posibilitatea de a contribui la dezvoltarea proiectului nostru, v-am fi foarte recunoscători dacă ați face-o. Chiar dacă acea cărămidă venită din partea Dumneavoastră ar fi un obiect, sprijin financiar, un gând de încurajare sau o sugestie.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi, fiindcă doar împreună suntem, de fapt, Asociația Podium.

Conturi:

RON:   RO16 BACX 0000 0007 4630 6001