Atelierul de arte plastice

Postat de in data de sept. 30, 2015 in Arte plastice | 0 comentarii

În urma expoziţiilor colective ale cursanţilor adulţi şi copii, atelierul de arte plastice continuă să îşi desfăşoare activitatea prin cursuri de pictură, icoane pe sticlă şi lemn, sculptură şi…surprize.

Relaxarea prin pictură a dat rezultate! Mulţumim Teatrului Ariel şi Asociatiei Nevăzătorilor filiala Mureş pentru găzduirea în spaţiile lor, până am avut propriul nostru atelier la Castelul Cunoaşterii. De la mic la mare, 4 ani-73 ani, au participat la cursuri de iniţiere în pictură şi icoane pe sticlă. Astăzi, unii dintre ei sunt deja înscrişi în Asociaţia Artiştilor Plastici Mureş, cu care colaborăm, o asociaţie de marcă cu activităţi internaţionale.

arte plastice

Mulţumim celui care s-a implicat cu atâta dăruire şi a pus stropi de culoare la temelia Castelului şi în inimile cursanţilor, maestrului VASILE MUREŞAN, cel care îşi calcă picturile în picioare. La propriu! Vezi colecţia de picturi ” Urme”.

nenea

Vizitează  Castelul Cunoaşterii pe Facebook

Lăsați un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.

Puteți folosi aceste HTML taguri și atribuții: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>